torsdag 10 oktober 2013

Hojden av lycka, internetcafe

Vi har nu tagit oss in till stan efter en hel dag pa ett seminarium om partnership med skolor. Mycket intressant och larorikt och vi har fatt manga ideer till samarbeten. Tangentbordet ar dock svart att anvanda for en svensk.
Imorgon ska vi besoka en grundskola i narheten och pa kvallen bjudas pa middag samt cabaret. Spannande.
Lordag har vi fritt och vad vi ska gora da har vi inte bestamt annu. Det finns manga alternativ men det mesta ligger langt harifran. Att aka pa Nilen till exempel innebar en myket lang resa och manga timmar pa buss.
Pa sondag ska vi sedan ivag till var blivande kontaktskola, pa Bussi Island. For att komma dit behover man forst aka bat pa Viktoriasjon och sedan motorcykeltaxi, sk boda boda, till det hemmet dar vi ska bo. Den skolan vi sedan besoker pa mandag och tisdag ska fa alla brev, alla fotbollar, alla trojor, alla pennfack, alla spel och alla bokmarken. Vi vet att allt detta kommer att komma till stor nytta da de flesta skolor och elever har daligt med pengar. Aterigen, elever pa Hedeskolan, var stolta over det ni gjort for andra elever!!!!! &Christine och Catharina direkt fran Entebbe. Over and out!

3 kommentarer:

  1. Spännande! Hur ser en sån där Boda Boda ut?

    SvaraRadera
  2. Det är en motorcykel med lite längre sits.

    SvaraRadera
  3. Tack! Då kan jag sluta tänka på det!

    SvaraRadera